Botar al contingut principal

Servei de Publicacions Universidat d'Alicant

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • Twitter

Navegació principal

Gastronomia

Gastronomia

La col·lecció Gastronomia agrupa una diversitat de publicacions de l’àmbit de la gastronomia i dels estudis de la UA que hi estan relacionats. Per això, és una col·lecció heterogènia que pot recollir des de llibres de receptes, a l’edició anotada de llibres o publicacions antigues, o monografies d’investigació sobre algun aspecte de la gastronomia.

En coherència amb aquest plantejament, hem creat un Comité Editor en què s’integren dos professores i un professor de diferents departaments relacionats amb la gastronomia, i el director del Secretariat d’Investigació perquè, a més de les funcions de supervisió acadèmica, ajuden a la selecció d’obres a editar.

El Comité Editor de la col·lecció Gastronomia està format per:

- Josep Bernabeu Mestre (Història de la Ciència), director de la col·lecció,

- Juana Jordá Guijarro (Agroquímica i Bioquímica),

- Juan Mora Pastor (Química Analítica), director Secretariat d’Investigació.

- Maria Soledad Prats Moya (Nutrició i Bromatologia),

Cuina i cultura del gust al País Valencià

20,00 €Afegir

Gastronomía alicantina

12,00 €Afegir

Fundamentos científicos de la heladería

20,00 €Afegir

Comer saludablemente

12,00 €Afegir