Botar al contingut principal

Servei de Publicacions Universitat d'Alacant

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • Twitter

Navegació principal

Sistema fiscal españolQuinta edición. Curso académico 2019-2020

Text docent

Compartir en:

Preu

PVP amb IVA: 35,00 €

Exhaurit

Consulte disponibilitat

Sinopsi

Aquesta obra és un manual del sistema fiscal espanyol que s’ajusta als tres impostos fonamentals: l’impost de societats, l’impost sobre el valor afegit i l’impost sobre la renda de les persones físiques. Amb la intenció d'adaptar-se a la configuració habitual dels programes de les assignatures que aborden l'estudi del nostre sistema tributari, el manual bandeja els règims especials i se circumscriu al règim general dels tres impostos esmentats, amb l'única excepció del règim especial de les empreses de reduïda dimensió en l'impost de societats.

A més d'integrar la llei i el reglament dels tributs analitzats, els autors emprens diversos instruments per a facilitar-ne l’estudi i la comprensió, com ara l'ús d'esquemes i diagrames explicatius, la sistematització per blocs de contingut i, sobretot, el plantejament i la resolució comentada de casos pràctics.

Ángel Sánchez Sánchez és catedràtic d'Economia Aplicada en la Universitat d'Alacant. Actualment dirigeix el Màster de Tributació que organitzen la UA i el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques. A més de ser professor contractat doctor de la UA, Lorenzo Gil Macià és llicenciat en administració i direcció d'empreses, màster en tributació i en auditoria i gestió empresarial i doctor en dret financer i tributari per la Universitat d'Alacant. Estefanía López Llopis és llicenciada en dret i en administració i direcció d'empreses i professora ajudant en la Universitat d'Alacant.