Botar al contingut principal

Servei de Publicacions Universidat d'Alicant

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • Twitter

Navegació principal

LaTeX con palabras clave

Text docent

Compartir en:

Preu

PVP amb IVA: 18,00 €

En estoc

Afegir

Sinopsi

Aquest manual està especialment dirigit als estudiants, professors o investigadors que vulguen iniciar-se i adquirir habilitat en el maneig de LaTeX, un sistema de composició de textos que és molt utilitzat en l'elaboració d'articles, llibres, presentacions, pòsters o exàmens.


Els cinc-cents exemples que es mostren, identificats amb un títol i encapçalats per les instruccions més importants involucrades en el codi, intenten il·lustrar, d'una manera àgil i senzilla, l'ús i l’efecte d'aquestes instruccions bàsiques que permeten confeccionar documents solvents i consistents.


Així mateix, la llista de les paraules clau, en forma d'índex de paraules i repartides en cinc entrades principals: classes de document, paquets, entorns, comandaments i continguts matemàtics, és una altra eina de consulta concebuda per a proporcionar una resposta ràpida als dubtes puntuals amb l'ús de LaTeX, o fins i tot de notació matemàtica, que els usuaris de nivell principiant-mitjà es poden plantejar durant l'elaboració dels seus documents.


Julio Mulero i Juan Matías Sepulcre són professors del Departament de Matemàtiques de la Universitat d'Alacant. Són autors de diversos articles de recerca científica en les àrees d'Estadística i Investigació Operativa i Anàlisi Matemàtica, i de diversos treballs d'interès docent i divulgatiu en el camp de les matemàtiques.