Botar al contingut principal

Servei de Publicacions Universidat d'Alicant

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • Twitter

Navegació principal

Electrònica bàsica

Text docent

Compartir en:

Preu

PVP amb IVA: 12,00 €

En estoc

Afegir

Sinopsi

Aquest text és el resultat de la impartició de la matèria d’electrònica bàsica durant cinc anys en la titulació d’Enginyeria de Telecomunicació, especialitat So i Imatge, de la Universitat d'Alacant. En particular, s'ha fet un esforç de selecció de continguts teòrics, i se n'han eliminat alguns amb menys càrrega conceptual, per tal d'ampliar les propostes d’aplicacions pràctiques i circuits associats a situacions reals amb la finalitat de motivar l'alumnat. Amb aquest objectiu s'ha utilitzat una estructura d’exemples i problemes amb tres nivells de profunditat: resolts, proposats i d’ampliació de coneixements. Primerament s’introdueixen els conceptes físics bàsics relacionats amb l’electrònica i es tracta la caracterització dels components passius fonamentals. Tot seguit s’aborda l’estudi de la física del semiconductor i diversos dispositius actius com són els díodes i els transistors BJT i FET.
Josep David Ballester Berman és enginyer de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de València. Actualment és professor associat a temps complet a la Universitat d’Alacant, on ha impartit docència en Electrònica Digital, Anàlisi de Circuits, Televisió i Enginyeria de Vídeo.
Tomás Martínez Marín és doctor enginyer de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de Madrid (UPM). Ha impartit classes en les titulacions d’Enginyeria Tèc. de Telecomunicació, esp. Sistemes Electrònics (Universitat d’Alcalá), Enginyeria Tèc. Industrial, esp. Electrònica (Universitat d’Alcalá), Enginyeria de Telecomunicació (Universitat Europea de Madrid) i Enginyeria Tèc. de Telecomunicació, esp. So i Imatge (Universitat d’Alacant).

Electrònica bàsica

Detalls del llibre