Botar al contingut principal

Servei de Publicacions Universitat d'Alacant

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • Twitter

Navegació principal

Dialegs entre les imatges i les paraulesEstudis al volant de setze artistes del sud del País Valencià

Monografia

Compartir en:

Preu

PVP amb IVA: 32,00 €

En estoc

Afegir

Sinopsi

Aquest llibre inaugura la col·lecció de la Càtedra Antoni Miró d’Art Contemporani. Aquesta col·lecció vol contribuir a l’estudi i la difusió de l’art, especialment de l’àmbit de creació més pròxim. En aquest sentit, volem apropar a la societat en general la labor artística d’uns professionals compromesos amb la societat que els envolta.


Aquesta primera publicació del professor Romà de la Calle n’és un bon exemple. Diàlegs entre les imatges i les paraules. Estudis al voltant de setze artistes de les comarques del sud del País Valencià és una bona mostra del que pot arribar a representar l’art avui en dia, perquè, tal i com diu l’autor del llibre «l’art és la suma de totes les poètiques coexistents». Una dialèctica establerta entre setze artistes de les comarques del sud del País Valencià: Sixto Marco, Juana Francés, Arcadi Blasco, José Díaz Azorín, Miguel Calatayud, Joan Ramón G. Castejón, Curro Canavese, José Fuentes, Dionisio Gázquez, Ramón Pérez Carrió, Enric Solbes, Moisés Gil, Silvia Sempere, Mónica Jover, Álvaro Tamarit i el mateix Antoni Miró.


En aquest context de diàleg entre l’artista i el món que l’envolta, cal que totes i tots construïm les imatges que pinten els artistes i impregnem les seues obres d’una inspiració genuïna.