Botar al contingut principal

Servei de Publicacions Universitat d'Alacant

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • Twitter

Navegació principal

De la cuina a la fàbrica. L'aliment industrial i el frau. El cas valencià en el context internacional (1850-1936)

Text docent

Compartir en:

Preu

PVP amb IVA: 18,00 €

En estoc

Afegir

Sinopsi

L'alimentació centra gran part dels principals debats que es donen en l'actualitat a la nostra societat. Totes les etapes de la cadena alimentària des de la producció primària dels aliments fins la seua comercialització han estat motiu de controvèrsia. Per abordar aquestes qüestions l'anàlisi històrica resultarà una eina molt valuosa. Així es fa palès en aquest llibre. Amb ell ens desplaçarem a l'Europa de finals del segle XIX i començaments del segle XX i així ens introduirem en els grans canvis que llavors experimentà el sector de l'alimentació; uns canvis que establiren les bases de l'actual cadena alimentària.
De la cuina a la fàbrica aborda aquesta reorganització de la cadena alimentària i posteriorment aprofundeix en les conseqüències que tingué sobre la qualitat i seguretat dels aliments.

Ximo Guillem-Llobat és llicenciat en Bioquímica i en Biologia (UVEG), Màster en Comunicació Científica (Universitat Pompeu Fabra) i Doctor per la Universitat de València. L'estudi històric de la gestió de la qualitat i seguretat alimentària en el tombant de segle XIX ha estat la seua principal línia de recerca.

De la cuina a la fàbrica. L'aliment industrial i el frau. El cas valencià en el context internacional (1850-1936)

Detalls del llibre