Botar al contingut principal

Servei de Publicacions Universitat d'Alacant

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • Twitter

Navegació principal

Certàmens d'Experiències Científiques

Monografia

  • ISBN: 978-84-16724-64-2
  • Edició: 1 - 2017 (juny)
  • Idioma: català
  • Format: 17x24 (rústica)
  • Nre. pàg: 148
  • Veure col·lecció: Materials de suport a la docència

Compartir en:

Preu

PVP amb IVA: 14,00 €

En estoc

Afegir

Comprar llibre en versió digital:

Sinopsi

Aquest llibre arreplega els experiments que es van presentar al I i II Certàmens d’Experiències Científiques de la Universitat d’Alacant, i que està adreçat a xiquets i joves de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius. La idea d’aquest Certamen és apropar la ciència a la nostra societat i, en particular, als nostres joves, en un ambient educatiu informal i lúdic. Els xiquets van ser els protagonistes d’aquest Certamen, ja que van ser ells qui exposaven en valencià els seus experiments a tot el públic assistent. D’aquesta manera, els xiquets es van involucrar en la preparació dels experiments, en la seua presentació, posada en escena i explicació, tant a altres xiquets com als majors. Així, va ser una experiència inoblidable que transcendeix la mera transmissió de coneixements.

Esperem haver aconseguit que es fomente en els xiquets la curiositat i l’interès per la ciència, que valoren la gran importància que té la ciència per a la seua formació personal i que es pot gaudir ensenyant experiments científics a altres persones. A més a més, aquest tipus d’activitat pretén impulsar la vocació científica del joves, desenvolupar el seu esperit crític i que es valore el paper fonamental de la ciència en el món actual.

Volem que els experiments presentats en aquest llibre aprofiten per animar a molts docents i pares a realitzar activitats científiques tant a l’aula com a casa, ja que hi ha experiments adequats a diferents edats i que no requereixen materials complexos. D’aquesta manera contribuirem a la difusió de la ciència i a promoure l’alfabetització científica de la nostra societat.

Certàmens d'Experiències Científiques