Botar al contingut principal

Servei de Publicacions Universidat d'Alicant

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • Twitter

Navegació principal

Declaració de la política d'accessibilitat

Per a facilitar l'accés al major nombre d'usuaris possible, el Servei de Publicacions de la Universitat d'Alacant pretén que el seu web siga plenament accessible per a totes les persones usuàries, independentment de les capacitats o limitacions tecnològiques.

Per això, desenvolupem les pàgines seguint les Pautes d’Accessibilitat per al Contingut del Web (WCAG 2.0), contingudes en la Norma UNE 139803:2012 "Aplicacions informàtiques per a persones amb discapacitat. Requisits d'accessibilitat per a continguts en el web" i publicades per la Iniciativa d'Accessibilitat Web (WAI) del (W3C), de manera que al nostre web puguen accedir les persones usuàries malgrat les dificultats assenyalades.

D'acord amb la legislació espanyola i les recomanacions de la Comissió Europea, la seu web del Servei de Publicacions de la Universitat d'Alacant té la intenció de ser accessible a tothom.

Información Si trobeu cap dificultat per a accedir a qualsevol dels continguts, us preguem que ens ho comuniqueu a través del nostre correu: Publicaciones@ua.es. Gràcies.