Català
Español
  • Carret
  • Iniciar sessió
Universitat d'Alacant. Servei de Publicacions
    • Inici
    • L'editorial
    • Com publicar
    • Col·leccions
    • Catàleg
    • Com comprar
    • Revistes
    • Notícies i actes
    – Universitat d'Alacant. Servei de Publicacions
    • Filtrat per:

    • Cocina o comida por ingredientes: pescado y mariscos 
    • Matèries

    • Veure-les totes... (250)
    • Idiomes

    • Les nostres col·leccions

    • Veure-les totes... (1)

    Cocina o comida por ingredientes: pescado y mariscos

    • Portada de: Peix i sal

      Peix i sal

      Història lèxica de la saladura

      Francesc Xavier LLorca Ibi

      Peix i sal. Història lèxica de la saladura és un recorregut per les paraules que componen el lèxic valencià dels peixos salats. A la costa m...
    • Portada de: Guía culinaria para aprovechar mejor el pescado de nuestras costas

      Guía culinaria para aprovechar mejor el pescado de nuestras costas

      Composición y cocción del pescado y su uso sostenible

      Jose Luís Sánchez Lizaso

      El pescado es un alimento importante en nuestra gastronomía, y es recomendable su consumo dos o tres veces por semana, ya que, cocinado adec...
      • Universitat d'Alacant. Servei de Publicacions
    • Adreça

      Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n

      03690Sant Vicent del Raspeig

      España

    • Contacta amb nosaltres
      • publicaciones@ua.es
      • (+34) 965 90 34 80

    © 2025, Universidad de Alicante

    • Aviso legal
    • Política de galetes
    • Política de privacitat
    • Condicions de compra
    • Reglament (UE) 2023/988 (GPSR)
    • Igualdad y violencia de género
    • Carta de serveis
    • Inici
    • L'editorial
    • Com publicar
    • Col·leccions
    • Catàleg
    • Com comprar
    • Revistes
    • Notícies i actes
    • Iniciar sessió
    • Carret
    • Català
    • Español

    Utilitzem únicament cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. Més informació en la nostra política de galetes. Acceptar