Una mirada irònica

  Llorens Ferri

  De la celebració conjunta del Congrés Internacional Història i Poètiques de la Memòria: La violència política en la representació del franquisme i de la V Trobada de la Comissió de la Veritat, en resultà un volum que recollí una selecció dels treballs presentats.
  El congrés de referència tenia prevista també la publicació d'un catàleg de l'exposició del pintor alcoià Llorenç Ferri, per tal de remarcar aquesta visió plàstica del que, manllevant els mots clàssics, seria una visió del terror i la misèria de l'individu sota el franquisme. El catàleg, preparat pel comissari de la mostra, José Miguel Santacreu Soler, per manca de finançament tan sols conegué una versió electrònica, que ha comptat amb una difusió molt limitada.

  Escritor
  Colección
  Publicacions Institucionals de la Universitat d'Alacant
  Materia
  Historia del arte, Postmodernismo
  Idioma
  • Català
  Editorial
  Publicaciones de la Universidad de Alicante
  EAN
  9788416724741
  ISBN
  978-84-16724-74-1
  Páginas
  112
  Ancho
  22 cm
  Alto
  24 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  25-10-2017
  Tapa blanda
  10,00 €

  Sobre José Miguel Santacreu Soler (Escritor)

  • José Miguel Santacreu Soler
   José Miguel Santacreu Soler és catedràtic d'Història Contemporània a la Universitat d'Alacant i Premi a l'Excel·lència Docent. Dirigeix el Grup d'Investigació Espanya Contemporània de la mateixa Universitat i és membre de la Comissió de la Veritat del País Valencià. Està especial... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados