Punt per punt. B2

  Curs de valencià de nivell B2

  , , ,

  Destinatari. Punt per punt B2 és un curs de valencià destinat a aprenents que ja han adquirit un nivell solvent com a usuaris de la llengua i pretenen consolidar el nivell màxim d'usuari. Estan capacitats per a entendre textos escrits i orals d'una certa complexitat i comunicar-se fluidament, encara que siga amb alguna errada o vacil·lació. Coneixen el vocabulari bàsic i bona part de l'específic. A més, conjuguen correctament tots els verbs regulars i els irregulars més usuals.
  Estructura del curs i punt de partida. És un curs per a autoaprenents o per a seguir a l'aula, compost per 18 unitats. Les 17 primeres desenvolupen el temari i l'última ofereix un model de prova, que permet posar en pràctica els coneixements adquirits. Conté els cinc apartats següents: comprensió escrita, normativa i gramàtica, vocabulari i pronúncia, comprensió oral i habilitats comunicatives.
  El punt de partida de Punt per punt B2 són textos escrits i orals d'àmbits temàtics específics i amb una gran densitat de dades. Aquests textos funcionen com a focus d'interés de cada unitat i ajuden a practicar tant la comprensió oral i escrita, com els coneixements gramaticals i lèxics corresponents al nivell B2.
  Estructura de les unitats i metodologia. Les explicacions normatives i gramaticals reprenen succintament les que es van veure en els nivells anteriors i es complementen amb els aspectes més específics que no s'han vist prèviament. La presentació d'aquest apartat és innovadora i visualment molt atractiva, a fi de facilitar a l'aprenent l'adquisició d'aquests coneixements. El vocabulari i la pronúncia són treballats a partir de diverses activitats que aporten un component lúdic, com exercicis orals de definicions de paraules i operacions matemàtiques, i d'altres de més clàssiques, com dictats, oracions amb buits de lèxic o fraseologia. L'apartat dedicat a una habilitat comunicativa ens permet aprofundir en les competències lingüístiques concretes que ha de dominar qualsevol usuari avançat d'una llengua: preguntar, respondre, argumentar, explicar, comparar... A partir d'aquesta informació, es proposen a l'aprenent activitats per a practicar l'expressió oral o escrita.
  Els exercicis escrits ajuden a consolidar i sistematitzar els continguts explicats, tant pel que fa al vocabulari, com a la gramàtica. Les habilitats orals ocupen un lloc preeminent en Punt per punt B2. Així, cada unitat conté, com a mínim, un àudio amb
  definicions de paraules, un exercici d'operacions matemàtiques, un text per a treballar la comprensió oral i una proposta per a practicar cada habilitat comunicativa.
  L'equip de Punt per punt B2 està compost per Juli Martínez Amorós (coordinador), Rosa Anna Guijarro Contreras, Jesús Ángel López Ramón i Lídia Garrigós Miquel, i compta amb el suport del Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant.

  Escritor
  Escritor
  Escritor
  Escritor
  Colección
  Textos docentes
  Materia
  Enseñanza y aprendizaje de lenguas
  Idioma
  • Català
  Editorial
  Publicaciones de la Universidad de Alicante
  EAN
  9788497175531
  ISBN
  978-84-9717-553-1
  Páginas
  166
  Ancho
  21 cm
  Alto
  29,7 cm
  Edición
  3
  Fecha publicación
  15-02-2018
  Tapa blanda
  14,00 €

  Sobre Juli Martínez Amorós (Escritor)

  • Juli Martínez Amorós
   Juli Martínez Amorós (Novelda, les Valls del Vinalopó, 1975) és tècnic lingüístic de la Universitat d'Alacant, on també va ser professor de l'àrea de lingüística general entre 2009 i 2011. Filòleg de formació, és coautor de diverses obres per a l'ensenyament del valencià: Va de b... Ver más sobre el autor

  Contenidos

  Què és Punt per punt?
  Unitat 1. Mites del cinema.
  Unitat 2. La vida dels llops.
  Unitat 3. L'era dels dinosaures.
  Unitat 4. Història de la música.
  Unitat 5. El segle d'or de la literatura valenciana.
  Unitat 6. Les llengües.
  Unitat 7. Reptes esportius.
  Unitat 8. Humanisme i religió.
  Unitat 9. El clima.
  Unitat 10. Grans monuments arquitectònics.
  Unitat 11. L'educació.
  Unitat 12. Història del País Valencià: segles XVIII i XIX.
  Unitat 13. Espectacles.
  Unitat 14. L'amor i el romanticisme.
  Unitat 15. Gastronomia.
  Unitat 16. Emancipar-se.
  Unitat 17. Viatjar.
  Unitat 18. Model d'examen i quadre de continguts.
  Solucions.

  Libros relacionados