Conversa amb Bernat Capó

  La idea de fer un llibre a partir de la conversa amb Bernat Capó va sorgir per casualitat o, com li agrada dir a Laura Soler, per casualitat: per la voluntat de fixar el singular testimoni vital de Bernat Capó, personatge clau en la història cultural contemporània de la Marina Alta.
  Tal com era d'esperar d'un comunicador nat com Bernat, les expectatives inicials de l'aventura es van superar àmpliament amb el riu cabalós de l'oralitat captivadora. I així, en la conversa que el present volum atrapa, Laura Soler i Bernat Capó van filant unes idees amb altres -com s'enganxen les cireres o els besos dels enamorarts-, amb vitalitat, humor i coherència. O no... Perquè tractant-se de Bernat adesiara irromp en l'oratòria una espurna de sorpresa, inesperada com el conill viu saltant del barret d'un il·lusionista.

  Escritor
  Colección
  Monografías
  Materia
  Biografías y prosa de no ficción
  Idioma
  • Castellano
  Editorial
  Publicaciones de la Universidad de Alicante
  EAN
  9788497172493
  ISBN
  978-84-9717-249-3
  Páginas
  100
  Ancho
  13 cm
  Alto
  21 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  15-02-2013
  Edición en papel
  10,00 €

  Sobre Laura Soler Azorín (Escritor)

  • Laura Soler Azorín
   Laura Soler Azorín (Alacant, 1980) és doctora en Filologia Hispànica per la Universitat d'Alacant, i autora de diverses publicacions sobre el fenomen de les telenovel·les llatinoamericanes. Ha publicat el llibre Conversa amb Bernat Capó, del camp de l'etnopoètica, estela que ara ... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados