Àfrica Calidoscòpica

  Entre la imatge i la paraula

  ,

  El llibre presenta una selecció d'articles que tenen com a objectiu fer visible la realitat africana i dels africans, defugint la simplificació, habitual al món occidental, d'un continent que empara països, llengües, ètnies i cultures múltiples. Una heterogeneïtat que ha de servir per a enriquir-nos a tots.
  Isabel Marcillas és doctora en Filologia Catalana per la Universitat d'Alacant i professora en aquesta mateixa universitat. Forma part del Grup d'Estudis Transversals: Literatura i altres Arts en les Cultures Mediterrànies així com del grup de Recerca de la Literatura Contemporània, ambdós al si de la Universitat d'Alacant.
  Enrique Lomas López és llicenciat en Filologia Francesa per la Universitat de Granada i professor de llengües i literatura en secundària. També membre del Grup d'Estudis Transversals, les seues línies d'investigació se centren en les literatures magrebines escrites en castellà, català i francés.

  Editor literario
  Editor literario
  Colección
  Monografías
  Materia
  Lingüística
  Idioma
  • Català
  Editorial
  Publicaciones de la Universidad de Alicante
  EAN
  9788497173742
  ISBN
  978-84-9717-374-2
  Páginas
  168
  Ancho
  17 cm
  Alto
  24 cm
  Edición
  1
  Fecha publicación
  13-07-2015
  Tapa blanda
  15,00 €

  Sobre Isabel Marcillas Piquer (Editor literario)

  • Isabel Marcillas Piquer
   Isabel Marcillas és doctora en Filologia Catalana per la Universitat d'Alacant i professora en aquesta mateixa universitat. Forma part del Grup d'Estudis Transversals: Literatura i altres Arts en les Cultures Mediterrànies de la UA i actualment centra les seues investigacions en ... Ver más sobre el autor

  Sobre Enrique Lomas López (Editor literario)

  • Enrique Lomas López
   Enrique Lomas López és llicenciat en Filologia Francesa per la Universitat de Granada i professor de llengües i literatura en l'ensenyament secundari. També membre del Grup d'Estudis Transversals, les seues línies d'investigació abracen les literatures magribines escrites en cast... Ver más sobre el autor

  Libros relacionados