Saltar al contenido principal

Servicio de Publicaciones de la Universidad de Alicante

Síguenos en:

  • Facebook
  • Twitter

Navegación principal

Problemes resolts dels fonaments físics d'arquitecturaVolumen II. Estàtica aplicada a les estructures

Texto docente

Compartir en:

Precio

PVP con IVA: 18,00 €

En stock

Añadir

Sinopsis

El principal objectiu d’aquest treball és mostrar a l’alumnat la diversitat de problemes que es poden proposar i l’aprenentatge de les estratègies per a resoldre’ls. Amb aquesta finalitat, el llibre s’ha estructurat en qüestions, exercicis i problemes, amb un nivell creixent de dificultat.


El contingut d’aquest llibre correspon a una selección de problemes d’exàmens que l’autor i el professorat implicat han proposat al llarg dels últims quinze anys a l’alumnat d’arquitectura tècnica i arquitectura en l’assignatura de Fonaments Físics. Hem centrat aquesta selecció en els blocs temàtics d’Estàtica, Entramats Articulats Plans i Bigues Isostàtiques.


Finalment, ens trobem en un moment de canvi en la docència universitària i hem volgut aprofitar aquesta circumstància per a aplicar algunes característiques del nou model educatiu. Aquesta raó ens ha portat a desenvolupar un apartat específic per a introduir el concepte de problema tipus investigació i incloure-hi aplicacions d’interès professional.


José Joaquín Rodes Roca i Antonio Durá Doménech són professors de la Universitat d’Alacant.