Avís legal

  En compliment del que es preveu en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, així com en altres normes de legal aplicació, es posa en coneixement dels usuaris del Portal d'Internet publicaciones.ua.es les següents dades d'informació general:

  1. El present portal constitueix el Lloc Oficial en Internet de PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT. Ha sigut creat i és mantingut a instàncies de "PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT", qui és la seua propietària, així com d'aquells noms de domini que a ell condueixen.
  2. La UNIVERSITAT D'ALACANT és una institució pública educativa que va ser creada per la Llei 29/79, de 30 d'octubre (BOE de 31 d’octubre de 1979).
  3. La UNIVERSITAT D'ALACANT està proveïda de CIF núm. Q-0332001-G.
  4. La seu de PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT es troba en:


   Publicacions de la Universitat d'Alacant
   Universitat d'Alacant
   Aulari General II, planta baixa
   Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n
   03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant
   Espanya

  5. Els usuaris del present portal podran establir una comunicació directa i efectiva amb PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT mitjançant comunicació escrita remesa al seu domicili social, indicat en el punt 4 dels quals componen aquesta Informació General, així com utilitzant qualsevol dels següents mitjans: