Català
Español
  • Carret
  • Iniciar sessió
Universitat d'Alacant. Servei de Publicacions
    • Inici
    • L'editorial
    • Com publicar
    • Col·leccions
    • Catàleg
    • Com comprar
    • Revistes
    • Notícies i actes
    – Universitat d'Alacant. Servei de Publicacions
    • Filtrat per:

    • Ingeniería y procesos de transformación de alimentos y bebidas 
    • Matèries

    • Veure-les totes... (250)
    • Idiomes

    • Les nostres col·leccions

    • Veure-les totes... (1)

    Ingeniería y procesos de transformación de alimentos y bebidas

    • Portada de: Aspectos técnico-legales en la mejora nutricional de alimentos

      Aspectos técnico-legales en la mejora nutricional de alimentos

      Samuel Verdú Amat

      Los avances en nutrición y ciencia de alimentos han mejorado la dieta de gran parte de la población. Así pues, la mejora nutricional de alim...
      • Universitat d'Alacant. Servei de Publicacions
    • Adreça

      Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n

      03690Sant Vicent del Raspeig

      España

    • Contacta amb nosaltres
      • publicaciones@ua.es
      • (+34) 965 90 34 80

    © 2025, Universidad de Alicante

    • Aviso legal
    • Política de galetes
    • Política de privacitat
    • Condicions de compra
    • Reglament (UE) 2023/988 (GPSR)
    • Igualdad y violencia de género
    • Carta de serveis
    • Inici
    • L'editorial
    • Com publicar
    • Col·leccions
    • Catàleg
    • Com comprar
    • Revistes
    • Notícies i actes
    • Iniciar sessió
    • Carret
    • Català
    • Español

    Utilitzem únicament cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. Més informació en la nostra política de galetes. Acceptar