Punt per punt. A2

  Curs de valencià de nivell A2

  , , , , , ,

  Destinatari. Punt per punt A2 és un curs de valencià destinat a aprenents sense cap coneixement previ del valencià, però que dominen amb prou solvència una altra llengua romànica, com ara el castellà, el gallec, el francés o l'italià, entre altres.
  Estructura del curs i punt de partida. És un curs per a autoaprenents o per a seguir a l'aula, compost per 18 unitats. Les 17 primeres desenvolupen el temari i l'última ofereix un model de prova, que permet posar en pràctica els coneixements adquirits.
  Conté exercicis autocorrectius, propostes d'activitats orals i un mètode pedagògic innovador: ensenya a fer, és a dir, a usar la llengua des d'un primer moment.
  El punt de partida de Punt per punt A2 són les conjugacions dels verbs més usuals, per exemple ser, estar, tindre, vindre, poder, etc. L'objectiu que ens plantegem és doble: ressaltar que conjugar correctament és la base per a adquirir un domini fluid en qualsevol llengua; i ajudar l'aprenent a fer frases i comunicar-se des del mateix moment que comença el curs.
  Estructura de les unitats i metodologia. A partir del significat dels verbs, proposem les explicacions de vocabulari i de gramàtica, reforçades per breus píndoles sobre curiositats que fan que l'aprenentatge resulte dinàmic i atractiu.
  Les activitats escrites són senzilles i amb un component visual molt important, que permet vincular les paraules amb els conceptes sense necessitat de traduir-les a cap altre idioma. L'adquisició del model oral es complementa amb consells de pronúncia, comparacions amb unes altres llengües, un gran nombre d'activitats orals, enllaços a cançons tradicionals i els textos per a les comprensions orals de la unitat 18.
  L'equip de Punt per punt A2 està compost per Juli Martínez Amorós (coordinador), Rosa Anna Guijarro Contreras, Jesús Ángel López Ramón, Irene Mira Navarro, Virgínia Ruiz Vázquez i Maria Josep Domènech Sempere, i compta amb el suport del Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant.

  Col·lecció
  Textos docentes
  Matèria
  Enseñanza y aprendizaje de lenguas
  Idioma
  • Català
  Editorial
  Publicaciones de la Universidad de Alicante
  EAN
  9788497175395
  ISBN
  978-84-9717-539-5
  Pàgines
  128
  Ample
  21 cm
  Alt
  29,7 cm
  Edició
  3
  Data de publicació
  15-11-2017
  Tapa blanda
  €12,00

  Continguts

  Què és Punt per punt?
  Unitat 1. El verb ser.
  Unitat 2. El verb tindre.
  Unitat 3. El verb estar.
  Unitat 4. Els verbs anar i vindre.
  Unitat 5. El verb poder.
  Unitat 6. El verb voler.
  Unitat 7. El verb fer.
  Unitat 8. Els verbs donar i pensar.
  Unitat 9. Els verbs posar i passar.
  Unitat 10. Els verbs vore i sentir.
  Unitat 11. Els verbs partir i traduir.
  Unitat 12. Els verbs beure, traure i incloure.
  Unitat 13. Els verbs rompre, prendre i conéixer.
  Unitat 14. Els verbs omplir i obrir.
  Unitat 15. Els verbs deure i haver.
  Unitat 16. Els verbs nàixer, créixer i viure..
  Unitat 17. Els verbs dir i saber.
  Unitat 18. Model d'examen i quadre de continguts.
  Solucions.

  Llibres relacionats