Glosses d'Antoni Miró

  Crítics, escriptors, artistes i poetes parlen del pintor

  Glosses d'Antoni Miró és un calidoscopi de pensaments, un immens trencaclosques on les petites peces són les paraules i el resultat final és una imatge d'Antoni Miró i del seu art diferent a l'habitual, molt més càlida, pròxima, bastida amb les impressions de gent acostumada a formular amb mots els sentiments més difícils, escrita per dones i homes avesats a pensar l'art i el món i a confegir-lo en síl·labes.

  Aquest llibre és una formació polièdrica que ens acompanya per un camí sinuós que té com a origen la creació de Miró, és un text col·lectiu que acarona el lector perquè li permet gaudir de la lectura i, alhora, apropar-se d'una manera inusitada a la seua producció i a la seua figura. Aquest volum ens proposa un viatge pel seu art a través de la interpretació dels que millor coneixen la personalitat i l'excel·lència d'Antoni Miró, és un llibre que ens fa més pròxim l'autor des de l'enfocament preciós i precís de moltes de les veus més interessants del panorama cultural del darrer mig segle.

  A través de les paraules, l'obra nascuda originalment i pensada per al silenci s'ha convertit en remor, en paraula, en cançó, en crit. Inequívocament, ha multiplicat el seu missatge i la seua intensitat. La lectura de Glosses, en definitiva, ens aporta una nova perspectiva d'un dels artistes més reconeguts i més universals i ens ofereix, alhora, una arca de petits tresors en forma de paraules nascuts de la inspiració atiada per l'imaginari d'Antoni Miró.

  Escritor
  Col·lecció
  Càtedra Antoni Miró d'Art Contemporani
  Número de la col·lecció
  21
  Matèria
  Artes: aspectos generales
  Idioma
  • Català
  Editorial
  Publicaciones de la Universidad de Alicante
  EAN
  9788413021317
  ISBN
  978-84-1302-131-7
  Depósito legal
  A 371-2021
  Pàgines
  192
  Ample
  16,5 cm
  Alt
  24 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  09-12-2021
  Tapa blanda
  €15,00

  Continguts

  L'art d'Antoni Miró: del silenci a la paraula.
  Crítics, escriptors, artistes i poetes parlen del pintor.
  Glosses d'Antoni Miró.
  Apèndix.
  Webs.