El campus de la Universitat d'Alacant

  Què és un campus universitari? Per què l'anomenem així? Què té d'especial el de la Universitat d'Alacant? Per què hi ha una torre de control aeri? Com hi és possible una vegetació tan exuberant, en evident contrast amb els voltants? Puc fer ús del campus i de serveis com el gimnàs o la biblioteca si no soc universitari?

  Cada dia passen pel campus unes 40.000 persones, entre estudiants, professors, personal d'administració i serveis i visitants, fet que el converteix en un nucli humà equivalent a alguns dels municipis més importants del seu entorn. Però els humans no som els únics que habitem el campus. Una enorme varietat de xicotets habitants que solen passar desapercebuts poblen els nostres jardins i espais: ocells, mamífers, rèptils i insectes que en aquestes pàgines aprendrem a reconéixer i localitzar. Com també ens permetran conéixer i valorar l'enorme riquesa vegetal que fa del nostre campus un dels més bells d'Europa.

  Tant si freqüenta el campus com si el visita esporàdicament o té previst fer-ho en el futur, el lector trobarà en aquest llibre quasi tot el que necessite saber sobre el campus de la Universitat d'Alacant: història, arquitectura, monuments, serveis, anècdotes..., però també altra informació útil, com la ubicació dels edificis, els horaris d'obertura, les connexions amb diferents mitjans de transport, etc. Una guia perfecta per a conéixer tot el que ens ofereix aquest admirable campus.

  Escritor
  Col·lecció
  L'Ordit
  Número de la col·lecció
  25
  Matèria
  Sociedad y cultura: general
  Idioma
  • Català
  Editorial
  Publicaciones de la Universidad de Alicante
  EAN
  9788497177122
  ISBN
  978-84-9717-712-2
  Depósito legal
  A 400-2020
  Pàgines
  144
  Ample
  14 cm
  Alt
  20 cm
  Edició
  1
  Data de publicació
  11-12-2020
  Tapa blanda
  €10,80
  Descompte 10%€12,00

  Continguts

  Pròleg.
  Què és un campus universitari?
  Unes pinzellades ambientals i històriques per a entendre el campus actual.
  Urbanisme, arquitectura i paisatge.
  El paisatge vegetal.
  Insectes beneficiosos: pol·linitzadors i controladors de plagues.
  Un recorregut per la fauna vertebrada.
  El patrimoni Petri.
  El cicle de l'aigua.
  Monuments i homenatges.
  Informacions útils.
  Més información.

  Llibres relacionats