Catàleg

Biblioteca digital

Sala de premsa

Com publicar

Butlletí de novetats

CompraMANUAL D'ESTIL

El Manual de estilo de Publicacions de la Universitat d'Alacant conté la recopilació de les normes d'ortografia, tipografia, estil i edició que hem considerat essencials per a la correcta exposició d'una investigació o d’un text docent.

Les normes que s'exposen ací no són les úniques. Moltes editorials i revistes científiques tenen les seues particulars normes d'estil, i aquell que hi vulga publicar haurà de seguir les seues normes fidelment. No obstant això, hi ha normes acceptades generalment, i aquestes són les que s'exposen en aquesta obra.

L'autor no trobarà en aquest manual les normes elementals d'accentuació ni les regles d'ortografia essencials. Per a aquestes qüestions es recomanable tenir a l’abast l'Ortografía de la lengua española de la Real Academia Española (RAE). Ací l'autor trobarà solució als dubtes que li genera el text compost; perquè hi trobarà sobretot normes d'edició, directrius tipogràfiques.

Poden llegir el Manual de estilo en suport electrònic directament o descarregar-lo en el seu ordinador. En ambdós casos, necessiten tenir instal·lat el Acrobat Reader.

Informació legal - copyright© 2010 Tots els drets reservats sobre les publicacions.
publicaciones.web@ua.es