Catàleg

Biblioteca digital

Sala de premsa

Com publicar

Butlletí de novetats

CompraPRESENTACIÓ

Publicacions de la Universitat d'Alacant (PUA), dins del Pla Estratègic general, és la unitat acadèmica encarregada d'editar la investigació universitària, amb l'objectiu de fomentar-ne la difusió i la divulgació entre la comunitat científica i en la societat. Des de l'any 1978, aquesta editorial ha dut a terme l'edició de 1.200 publicacions amb una mitjana de 40 obres cada any.

El treball fet durant aquest temps d'activitat ha consistit en la publicació de llibres, seguint estrictes criteris de qualitat i eficiència. Els exemplars publicats abracen les principals àrees de coneixement: filologia i literatura, història, geografia i arqueologia, traducció, ciències, arquitectura i enginyeria, informàtica, estudis àrabs, economia i empresa, òptica i dret, a més de ciències socials i de la salut.

A més de l'edició en paper, el Servei de Publicacions està immers en un procés bibliogràfic de digitalització, que permetrà posar a l'abast una oferta d'acord amb l'evolució tecnològica i les tendències del sector editorial.

Informació legal - copyright© 2010 Tots els drets reservats sobre les publicacions.
publicaciones.web@ua.es