Catàleg

Biblioteca digital

Sala de premsa

Com publicar

Butlletí de novetats

Compra  • El Servei de Publicacions firma un acord amb Google Books per a digitalitzar tot el seu fons bibliogràfic


    El Servei de Publicacions de la Universitat d’Alacant ha firmat un acord amb Google Books per a digitalitzar tot el seu fons bibliogràfic des de 1980 i promocionar-ho en aquest buscador d’internet. L’acord, que va ser firmat pel Vicerector de Investigació, desenrotllament i innovació de la Universitat d’Alacant (UA), Manuel Palomar, és el punt i seguit del treball que realitza el Servei de Publicacions per a adaptar-se als nous canals informatius, després de la seua participació en les dues edicions del Projecte Enclavament.

    El conveni firmat amb Google Books permetrà que el buscador facilite la lectura en internet del 20% de cada un dels llibres del Servei de Publicacions de la Universitat d’Alacant. D’esta manera, qualsevol usuari podrà utilitzar la xarxa com si fóra una biblioteca en què mirar els llibres que li interessen. A més, disposarà d’una indicació de les llibreries més pròximes on podria adquirir-los o sol·licitar-los.

    Aquesta nova iniciativa, a més, permetrà als responsables del Servei de Publicacions ampliar el treball de promoció bibliogràfica que ja realitzen a través de la participació en fires nacionals i internacionals. I, així mateix, prolonga la labor de difusió que s’efectua mitjançant la inserció de publicitat en determinats Mitjans de comunicació i la freqüent aparició de crítiques i ressenyes dels nostres llibres en suplements culturals i revistes especialitzades.

Muestra esta página en tu red socialMuestra esta página en tu red social
Informació legal - copyright© 2010 Tots els drets reservats sobre les publicacions.
publicaciones.web@ua.es